050 40 40 41 8 els@bijvansanten.com

We praten niet over cijfers
maar over jouw ambities

Het begint met ambitie..

Het laten groeien van jouw onderneming begint met ambities, in welke vorm dan ook. Vaak brengen groeiambities financiële uitdagingen en vraagstukken met zich mee. Tegen welke uitdagingen loop jij aan en met wie kun jij hierover sparren? 
Wij helpen je daar graag bij.

Bij van Santen maken we van jouw groeiambitie onze uitdaging. Zowel starters als ervaren professionals helpen wij graag. Van eenmanszaak tot BV: wat jouw bedrijfsconstructie ook is, de persoonlijke benadering staat bij ons voorop. We kijken verder dan je cijfers en zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter jouw administratie.

Maak kennis met….

Contact

Hoofdweg 28
9616 TD Scharmer
050 40 40 41 8
06 42 54 83 62
els@bijvansanten.com

Els van Santen

Els van Santen

Eigenaar


In 2003 ben ik gestart als zelfstandige. Toen nog onder een andere naam: Administratiekantoor Els van Santen. In 2018 werd het tijd voor een nieuw jasje, een nieuwe naam en een nieuwe stijl: Bij van Santen was geboren.

Waar ik veel voldoening uithaal is het kijken naar de fiscale mogelijkheden voor onze klanten. Hoe kunnen we dit zo inrichten dat de klant zo min mogelijk belasting hoeft te betalen. Het geeft een goed gevoel als het cirkeltje aan het eind van het jaar rond is.

De persoon staat bij ons centraal, we kijken verder dan alleen de cijfers. Wat is voor deze persoon de beste oplossing? Doordat we kleinschalig zijn hebben we de ruimte om echt diep in de onderneming te duiken, met mooie resultaten als gevolg. De klant is geen ondernemer geworden om de boekhouding te gaan doen, dus ik ben blij dat wij daarbij kunnen helpen! We hebben de tools en de mensen om de klant te helpen om de administratie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te verzorgen.

Nog een kleine tip voor alle ondernemers
Blijf altijd dichtbij jezelf. Jij bent de beste graadmeter binnen je organisatie, dus leer daar goed naar te luisteren. En ook heel belangrijk: schroom niet om hulp in te schakelen als je denkt dat het anders kan.

Janet Tilman - Feenstra

Janet Tilman - Feenstra

Officemanager


Sinds een jaar ben ik werkzaam als administratief medewerkster en officemanager Bij van Santen. De eerste contacten en handelingen van klanten komen bij mij binnen.
Ik verwerk de informatie/administratie en zorg dat Els en Anton er vervolgens mee aan de slag kunnen.

Bij van Santen helpen we allerlei klanten, van kapsalons tot bouwbedrijven en alles daar tussenin. Het maakt het werk afwisselend, dat vind ik leuk.

Doordat we een klein team zijn, overleggen we veel met elkaar. We weten alle drie altijd wat er speelt bij een klant. Dat geeft veel voldoening, want je maakt alles mee. Een ander voordeel van het kleinschalige team is dat we laagdrempelig zijn. We merken ook dat klanten gemakkelijk bij ons binnenstappen met vragen. Dat is onze kracht: mensen kunnen altijd snel bij ons terecht.

Nog een kleine tip voor alle ondernemers
Als ondernemer is je boekhouding een verplichting en meestal niet je grootste hobby, maar een goede boekhouding is van groot belang voor de onderneming om de juiste besluiten te kunnen nemen. Dus probeer je administratie goed bij te houden.

Kopje koffie en praten over jouw ambities?