050 40 40 41 8 els@bijvansanten.com

We praten niet over cijfers
maar over jouw ambities

Het begint met ambitie..

Het laten groeien van jouw onderneming begint met ambities, in welke vorm dan ook. Vaak brengen groeiambities financiële uitdagingen en vraagstukken met zich mee. Tegen welke uitdagingen loop jij aan en met wie kun jij hierover sparren? 
Wij helpen je daar graag bij.

Bij van Santen maken we van jouw groeiambitie onze uitdaging. Zowel starters als ervaren professionals helpen wij graag. Van eenmanszaak tot BV: wat jouw bedrijfsconstructie ook is, de persoonlijke benadering staat bij ons voorop. We kijken verder dan je cijfers en zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter jouw administratie.

Maak kennis met….

Contact

Hoofdweg 28
9616 TD Scharmer
050 40 40 41 8
06 42 54 83 62
els@bijvansanten.com

Els van Santen

Els van Santen

Eigenaar


In 2003 ben ik gestart als zelfstandige. Toen nog onder een andere naam: Administratiekantoor Els van Santen. In 2018 werd het tijd voor een nieuw jasje, een nieuwe naam en een nieuwe stijl: Bij van Santen was geboren.

Waar ik veel voldoening uithaal is het kijken naar de fiscale mogelijkheden voor onze klanten. Hoe kunnen we dit zo inrichten dat de klant zo min mogelijk belasting hoeft te betalen. Het geeft een goed gevoel als het cirkeltje aan het eind van het jaar rond is.

De persoon staat bij ons centraal, we kijken verder dan alleen de cijfers. Wat is voor deze persoon de beste oplossing? Doordat we kleinschalig zijn hebben we de ruimte om echt diep in de onderneming te duiken, met mooie resultaten als gevolg. De klant is geen ondernemer geworden om de boekhouding te gaan doen, dus ik ben blij dat wij daarbij kunnen helpen! We hebben de tools en de mensen om de klant te helpen om de administratie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te verzorgen.

Nog een kleine tip voor alle ondernemers
Blijf altijd dichtbij jezelf. Jij bent de beste graadmeter binnen je organisatie, dus leer daar goed naar te luisteren. En ook heel belangrijk: schroom niet om hulp in te schakelen als je denkt dat het anders kan.

Janet Tilman - Feenstra

Janet Tilman - Feenstra

Officemanager


Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als administratief medewerkster en officemanager Bij van Santen. De eerste contacten en handelingen van klanten komen bij mij binnen.
Ik verwerk de informatie/administratie en zorg dat Els en Anton er vervolgens mee aan de slag kunnen.

Bij van Santen helpen we allerlei klanten, van kapsalons tot bouwbedrijven en alles daar tussenin. Het maakt het werk afwisselend, dat vind ik leuk.

Doordat we een klein team zijn, overleggen we veel met elkaar. We weten alle drie altijd wat er speelt bij een klant. Dat geeft veel voldoening, want je maakt alles mee. Een ander voordeel van het kleinschalige team is dat we laagdrempelig zijn. We merken ook dat klanten gemakkelijk bij ons binnenstappen met vragen. Dat is onze kracht: mensen kunnen altijd snel bij ons terecht.

Nog een kleine tip voor alle ondernemers
Als ondernemer is je boekhouding een verplichting en meestal niet je grootste hobby, maar een goede boekhouding is van groot belang voor de onderneming om de juiste besluiten te kunnen nemen. Dus probeer je administratie goed bij te houden.

Anton Verweij

Anton Verweij

Administratief medewerker

 

Ik werk als administratief medewerker Bij van Santen. Ik houd me bezig met het inboeken van administraties, jaarrekeningen en aangifte inkomstenbelasting bijvoorbeeld. Daarnaast heb ik veel contact met onze klanten. Daar word ik echt blij van.

Vaak vragen mensen of het niet verveelt om de hele dag met cijfers te werken. Ik snap de vraag, maar het antwoord is nee! Achter die cijfers gaan allerlei verhalen schuil over mensen en bedrijven. Super interessant juist.  

Bij van Santen bestaat uit een klein team. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Alle collega’s kennen de situatie van iedere klant.

Nog een kleine tip voor alle ondernemersDe onderneming is van jou en niet andersom. Het moet niet boven je hoofd gaan groeien en wel leuk blijven. Denk ook aan je privéleven, dat is heel belangrijk voor levensplezier.

Mirte Boekkooi

Mirte Boekkooi

Administratief medewerker

 

Voordat ik in 2014 naar Noorwegen verhuisde heb ik al een tijd voor Bij van Santen gewerkt. Helaas kon ik toendertijd niet voor Bij van Santen blijven werken. Gelukkig kan tegenwoordig bijna alles online en dit gaf mij de gelegenheid om het team weer te komen versterken.

De persoonlijke betrokkenheid van die wij bieden vind ik zelf erg belangrijk. Elke onderneming is anders en voor elke ondernemer hebben wij een goeie oplossing voor de administratieve wensen.

Ik doe de boekhoudkundige kant van het verhaal, dit houdt in dat ik me richt op het inboeken van de administraties, jaarrekeningen en de btw-aangiftes. Door de administratie leer je een bedrijf echt kennen. Het werken met veel verschillende administraties vind ik persoonlijk echt heerlijk. Het houdt me scherp en het is een uitdaging waar elke dag weer van geniet. Ik vind het heerlijk als alles op orde is.
Het is fijn om in een klein team te werken. We vullen elkaar goed aan en houden elkaar scherp.

Nog een kleine tip voor ondernemers

Een onderneming runnen is veel werk. Doe waar je goed in bent! Hulp bij de zaken waar je misschien wat minder verstand/interesse in hebt scheelt een hoop stress.

Kopje koffie en praten over jouw ambities?