050 40 40 41 8 els@bijvansanten.com

Bij van Santen is gespecialiseerd in financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen. Hierbij kijken we verder dan alleen de cijfers en helpen we je graag bij jouw ambities.

Diensten

De focus van Bij van Santen ligt met name op klanten uit de MKB-sector, van eenmanszaak tot BV: wat jouw bedrijfsconstructie ook is, de persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn wij in staat om snel te schakelen. Ook voor tijdelijke projecten of tijdelijke functie vervanging door bijvoorbeeld ziekte of langer verlof van jouw personeel kan je ons tijdelijk inhuren op locatie.

Starters helpen we graag bij het neerzetten van hun onderneming door het geven van relevante informatie en advies. We helpen jou ondernemen, met de focus op datgene waar jouw bedrijf goed in is.

Wij hebben een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit waarbij we ernaar streven een langdurige en transparante relatie met onze klanten op te bouwen.

Deze transparante houding zie je onder andere terug in ons prijsbeleid: je betaalt een vast bedrag voor het werk dat wij uitvoeren. We geven transparante, vaste prijzen waarbij het risico voor ons is, en het voor jou duidelijk is waar je voor betaalt. Afspraak is afspraak.

Contact

Hoofdweg 28
9616 TD Scharmer
050 40 40 41 8
06 42 54 83 62
els@bijvansanten.com

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

 Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.